Viisilinja hedelmäpeli netissä

Viisilinja hedelmäpeliViisilinja on RAY:n Monipeli-sarjan suosittu hedelmäpeli.

Kolmen kiekon ja viiden voittolinjan peliä voi pelata kosketusnäytöllä. Voit valita peliin yhdestä viiteen voittolinjaa ja määritellä erikseen kolikon arvon. Mitä useamman linjan valitset, sitä suurempi on voiton todennäköisyys ja mitä suurempi on kolikon arvo, sitä enemmän voitat. Voit myös yrittää tuplata voittosi.

Viisilinja on varmasti tuttu juttu, mutta yllättävää saattaa olla se, että suomenkielisen Spin Palace netticasinon hedelmäpeli The High Life muistuttaa Viisilinjaa hämmästyttävän paljon. Sitä pelatessa on lähes kuin pelaisi Viisilinjaa netissä, paitsi että voitot ovat paljon suuremmat.

The High Life

The High Life hedelmäpeli on toki eri peli kuin Viisilinja, mutta pelillisesti siinä on hyvin paljon samaa. Lisäksi siinä on hauskoja ominaisuuksia, mitä ei Viisilinjasta löydy.

The High Lifessa on viisi voittolinjaa, mutta myös viisi kiekkoa. Tämä on kenties näkyvin ero Viisilinjaan. Ennen peliä valitset linjat, asetat kolikon arvon ja panostason. Panostasoa ei määritellä Viisilinjassa, mutta The High Lifessa tähän kannattaa kiinnittää erityistä huomiota. Voit nimittäin asettaa 1-20 kolikon panoksen jokaiselle voittolinjalle erikseen. Käytännössä tällä määritetään sopiva kokonaispanos yhdessä kolikon arvon kanssa. Jos kolikon arvo on esimerkiksi 0,01 euroa ja panostaso on 20 ja pelaat kaikilla viidellä linjalla, pelikierroksen hinnaksi tulee 1 euro (0,01e x 20 x 5 = 1e). Jos vähennät panostason kymmeneen, pelin hinta onkin enää vain 0,50 euroa. Halvimmillaan voit pelata viiden sentin panoksella. Kolikon arvolla on tosin merkitystä voiton kannalta, ks. alla.

High Life voittotaulukkoVoittoyhdistelmiä The High Life hedelmäpelissä on jonkin verran enemmän kuin Viisilinjassa. Tämä johtuu siitä, että jokainen kuvio voittaa jotain, kun niitä on voittolinjalla vähintään kolme (poislukien punainen urheiluauto, jolla voitat jo kahdella autolla). Voittoyhdistelmissä voi olla mukana myös jokeri, jotka pyörivät kiekoilla 2 ja 4. Tuplausmahdollisuuttaa The High Lifessa ei ole, mutta sen sijaan voit voittaa ilmaisia pyöräytyksiä. Kun saat voittolinjalle vähintään kolme punaista urheiluautoa, voitat 10 ilmaista pyöräytystä. Ilmaispyöräytysten aikana kaikki voitot tuplataan.

Pelin päävoitto on 1500 kolikkoa, jonka voit voittaa kaksinkertaisena ilmaisten pyöräytysten aikana. Päävoitto voi olla lähes mitä tahansa 15 € ja 60 000 € välillä riippuen käyttämästäsi panoksesta. Siis himpun verran enemmän kuin Visiilinjan muutaman kympin päävoitto…

Hauskaa puuhaa kotoa käsin

Viisilinjaan verrattuna The High Life ei ero merkittävästi. Kyseessä on luonnollisesti kaksi eri peliä, toinen on mekaaninen laite ja toinen taas netti-hedelmäpeli. Pelit ovat kuitenkin niin lähellä toisiaan, että jos tykkäät Viisilinjasta, tykkäät myös The High Lifesta.

Ja miksipä et tykkäisi; voit pelata joko lähes olemattomalla panoksella tai tavoitella kymmenien tuhansien eurojen voittoja. Ei mikään hassumpi vaihtoehto lähikaupan aulojen hedelmäpeleille, etenkin kun voit pelata oman kodin rauhassa.

» Pelaa High Lifeä

High Life hedelmäpeli