Verkkobingo

maria

Hauskoja pelejä, joissa on sekä pikkupalkintoja että tuhansien eurojen jättipotteja: tällaista on verkkobingo. Jos haluat kokeilla itse verkkobingoa, suosittelemme Maria Bingo -bingohallia.

Maria Bingo:

  • Tunnettu ja luotettava sivusto
  • Tuttu tv:stä
  • Suomenkielinen
  • Talleta 30€, saat 45€ ylimääräistä (pelaa yhteensä 75€)
  • Voit kokeilla pelaamista ilmaiseksi
> MariaBingon kotisivuille

Näin bingoa pelataan verkossa

Nettibingon pelaaminen sujuu kuin normaalin bingon pelaaminen. Pelien aluksi ostetaan bingokortti – yksi tai useampi. Pelissä arvotaan tietty määrä numeroita. Jos arvotuista numeroista muodostuu kortillesi voittokuvio nopeammin kuin muille pelaajille, voitat rahaa.

Pelaaminen on hyvin simppeliä, eikä tarvitse minkäänlaisia tietokonetaitoja. Tietokone jopa pitää automaattisesti kirjaa bingokorttiisi osuneista numeroista, joten voit olla varma, ettei voittava bingo mene ohi vahingossa.

Pelaamisen ohessa on mahdollista jutella muiden pelaajien kanssa, eli “chattailla”. Keskusteleminen ei ole pakollista ja keskustelun voi klikata pois päältä.

Suurin osa verkkobingon pelaajista pitää enemmän omasta rauhasta ja laittaa chatin pois, mutta jutustelua haluavat voivat keskustella muiden puheliaiden kanssa. Voit itse valita kummin juuri sinä haluat tehdä.

verkkobingoaVerkkobingoa voi kokeilla riskittä. Kaikissa netin bingohalleissa pelaamista voi kokeilla ilmaiseksi. Näin voit varmistua, että pelit ovat makuusi, ennen kuin laitat omaa rahaa likoon.

Tiesitkö tätä verkkobingosta?

Verkkobingon suosio kasvaa nopeasti Euroopassa ja myös Suomessa. Nettibingon pelaajat eivät ole mielikuvien kahvipaketteja ja joulukinkkuja jahtaavia eläkeläisiä, vaan ihan tavallisia suomalaisia kaikista ikäryhmistä nuorista vanhoihin. Pelaajista enemmistö on nimen omaan nuoria.

Enemmistö verkkobingon pelaajista on miehiä, mutta naisiakin on joukossa paljon. Niin paljon, että nettibingon pelaajista suurempi osa on naisia kuin missään muussa nettipelissä.

Verkossa on lukuisia suomenkielisiä bingohalleja, joissa ebingoa voi pelata. Kaikille bingohalleille on yhteistä, että pelkän bingon lisäksi bingoamisen ohessa voi pelata myös muita pelejä. Muista peleistä varsinkin hedelmäpelit ja raaputusarvat ovat nettibingoajien makuun.

> MariaBingon kotisivuille