Tuplapotti netissä

netti tuplapotti

Ray:n Tuplapotti on suomen pelatuin hedelmäpeli. Se on selkeä ja helposti opittava peli. Kolmella kiekollaan ja viidellä voittolinjallaan se on peruspeli, jota jokainen hedelmäpeleistä vähänkään kiinnostunut on joskus kokeillut.

Tuplapottia ei valitettavasti voi netissä pelata oikealla rahalla, mutta onneksi samalla idealla tehtyjä hedelmäpelejä löytyy netin pelisivuilta.

Jackpot 6000

Betssonin Jackpot 6000 edustaa netti-hedelmäpelien uutta aaltoa. Peli on kuin turboahdettu Tuplapotti ja siinä on oikeaoppisesti mukana myös tuplaus (josta muuten puuttuvat ärsyttävät kantillaan olevat kolikot).

Vaihtoehtona tuplaukselle palaaja voi voittaessaan valita ns. Supermeter -tilan, jossa panostaso on automaattisesti tuplasti perustason suurimpaan panostasoon verrattuna. Supermeter -tilassa voitot ovat luonnollisesti isompia ja kahden jokerimerkin esiintymisestä maksetaan yllätysvoitto.

Jackpot 6000 on viihdyttävä peli, jossa on syvyyttä Tuplapottia enemmän. Jotain pelistä kertoo sekin, että Betssonin perinteisistä hedelmäpeleistä juuri Jackpot 6000 on ylivoimaisesti suosituin.

jp 6000
PELAA JACKPOT 6000 -HEDELMÄPELIÄ

 

Mega Joker

Jackpot 6000:n suosio innoitti pelintekijät tekemään sille epävirallisen jatko-osan. Tuloksena on Mega Joker, josta voi hyvinkin tulla Jackpot 6000:n manttelinperijä.

Mega Jokeria ei voi suoranaisesti verrata Tuplapottiin, sillä se on selvästi monimutkaisempi peli, vaikka siinä ei olekaan tuplausmahdollisuutta. Mega Jokerissa pelin tarkoitus on edetä alemmalta tasolta ylemmälle tasolle, jossa voi usealla eri panostasolla tavoitella eri suuruisia voittoja. Pelissä lisäksi mukana kasvava jättipotti, joka liikkuu tuhansissa euroissa.

Mega Jokerissa pelaaja aloittaa pelaamisen alemmilla kiekoilla. Valittavissa on joko yksi voittolinja tai kaikki viisi voittolinjaa – välimallin vaihtoehtoja ei ole. Kun pelaaja voittaa vähintään 20 kolikkoa, hän voi joko nostaa voitot tai siirtyä Supermeter -tilaan. Supermeter -tilassa pelaaminen jatkuu ylemmillä kiekoilla. Pelaajan voittamista kolikoista riippuu, millä panostasolla hän voi pelata: 20, 40, 100 vai 200. Supermeter -tilassa pelataan niin pitkään, kuin kolikoita on jäljellä, jolloin palataan pelin alkuun.

Mielenkiintoinen kahden kolmen kiekon ja viiden voittolinjan setti ja mahdollisuus taktikoida panosten suhteen Supermeter -tilassa tekevät Mega Jokerista kokeilemisen arvoisen tuttavuuden. Ehdottomien Tuplapottifanien mieleen peli ei välttämättä ole, mutta sen tietää sitten kun Mega Jokeria kokeilee.

mega joker hedelmä-peli
PELAA MEGA JOKER -HEDELMÄPELIÄ

 

Rapid Reels

Spin Palacen Rapid Reels on nätti ja erittäin selkeä peli, joka ei jätä kylmäksi. Pelissä on normaaliin tapaan kolme kiekkoa ja viisi voittolinjaa. Pienin panos, jolla voi pelata, on 0.01 euroa, joskin panosta voi kasvattaa aina 25 euroon asti. Suurin mahdollinen voitto on 6000 kolikkoa (ts. voittokerroin on 6000).

Tuplapotista poiketen Rapid Reelsissä ei ole tuplausta, mutta pelistä löytyy jokeri, joka korvaa minkä tahansa voittoyhdistelmästä puuttuvan merkin. Jokerit ovat myös avaimia isoihin voittoihin, sillä voittolinjasta riippuen kolme jokeria antavat voittokertoimeksi 1000-6000.

Rapid Reelsin grafiikat ovat englanninkielisiä, mutta kaikki muu pelin painikkeista ohjeita myöten ovat suomeksi.

rapid reels kolikkopeli
PELAA RAPID REELS -HEDELMÄPELIÄ