Spin Win – Betssonin veikeä peli

Joskus kohdalle tulee pelejä, joita ei oikein voi luokitella mihinkään tavanomaiseen pelikategoriaan. Tällainen on Betsson Gamesin Spin Win, joka on kiehtova “hedelmäpelimäinen” peli, joka ei kuitenkaan ole hedelmäpeli. Mistä siis on kyse?

s
» Kokeile Spin Winiä

Palloja kehällä

Spin Winin idea on yksinkertainen, mutta hauska: ylhäältä päin kuvattu ympyrä muodostuu itsenäisistä kehistä, joissa on erilaisia voittokertoimia. Kehillä on myös nuolia, jotka osoittavat ympyrän ulkoreunoja kohti. Nämä ovat etenemisreittejä, joita pitkin pelivälineinä käytetyt pallot voivat edetä kohti ympyrän ulompia kehiä.

Betsson Games peliPelin alussa pelaaja valitsee haluamansa määrän palloja ja panoksen per pallo, jonka jälkeen pallot sijoitetaan ympyrän keskelle. Pallot siirretään ensimmäiselle kehälle, jossa pallot pistetään kiertämään kehää. Niiden pitää pysähtyä nuolien, eli etenemisreittien kohdalle, jolloin ne siirtyvät seuraavalle kehälle. Kahdella ensimmäisellä kehällä ei ole voittokertoimia.

Kolmannesta kehästä eteenpäin alkavat voitot. Aluksi kahdesta viiteen olevat voittokertoimet kasvavat sitä mukaa, mitä pidemmälle pallot pääsevät etenemään. Suurin mahdollinen kerroin on 100, jonka saa kun pallo pääsee uloimmalle kehälle. Voitot lasketaan jokaiselle pallolle erikseen, jonka jälkeen yksittäiset voitot lasketaan yhteen ja kirjataan pelitilille.

Kuinka monta palloa laitetaan?

Koska joka pyöräytyksellä aina muutama pallo tippuu pois pelistä pelin alussa ennen kuin päästään käsiksi voittoihin, pelaaja voi valita avokätisesti, kuinka monella pallolla hän haluaa pelata. Palloja on pelissä aina vähintään neljä, mutta niitä voi ottaa peliin jopa 100. Panos per pallo on vähintään 0,25 euroa, enintään neljä euroa. Valinnanvaraa sopivan kokonaispanoksen määrittämisessä siis löytyy.

2,5-5 euron kokonaispanos tuntuu olevan hyvässä tasapainossa pelin tarjoamien voittojen ja riskien suhteen. Tähän päästään esimerkiksi 10 pallolla ja 0,25 euron panoksella per pallo, lisäämällä palloja 20:een saadaan kokonaispanokseksi viisi euroa. Isommalla pallokohtaisella panoksella täytyy pallojen määrää hieman rajoittaa, mutta alle kymmenellä pallolla voittoja tulee hieman liian harvoin. Kokeile ja testaa ja pelaa sellaisilla asetuksilla kuin sinusta hyvältä tuntuu ja johon sinulla on varaa.

Spin Win on kekseliäs ja koukuttava, mutta ennen kaikkea hauska erikoisautomaatti. On kiva seurata ja jännittää, mihin kohtaan kehää pallot pysähtyvät ja miten pitkälle ne etenevät pelissä. On kiva nähdä pallon vierivän hitaasti kohti kolmenkymmenen tai viidenkymmenen voittokertoimen antavaa ruutua, johon se sitten myös pysähtyy. Hyvällä säkällä samalla kehällä on myös useampi pallo! Harva net casinojen peli on yhtä hilpeä.

Betsson Games

Spin Win löytyy Bettsonin hieman rennommasta pelihuoneesta. Betsson Games tarjoaa pelattavaksi pääosin mutkattomia ja hauskoja onnenpelejä, kuten erilaisia kortti- ja noppapelejä, arvontoja ja urheiluvedonlyöntiä. Kirjautumalla Betsson-pelitiliisi voit pelata myös Betsson Gamesissa ilman erillistä rekisteröitymistä.

Kokeile: Spin Win