Sadan voittolinjan hedelmäpeli

Hedelmäpelien maaginen sadan voittolinjan rajapyykki on nyt rikottu. Spin Palacen Cashapillar hedelmäpeli sai kunnian olla maailman ensimmäinen hedelmäpeli, jossa on 100 voittolinjaa. Vaan miltä 100 voittolinjaa tuntuu käytännössä? Onko luvassa hurjaa voittojen ilotulitusta?

100 voittolinjan ihme

Kun peli on latautunut ja varsinainen peliruutu avautuu tietokoneen näytölle, Cashapillar näyttää ensi alkuun tavalliselta hedelmäpeliltä. Pian kuitenkin massiiviset reunapalkit, joihin kumpaankin on ympätty 50 voittolinjaa, osuvat silmään. Kieltämättä 100 voittolinjaa näyttää hurjalta, mutta sen ei kuitenkaan kannata antaa hämätä – pelaaminen tapahtuu täysin perinteiseen tapaan.

Voittolinjojen layoutia voi käydä katselemassa ja ihmettelemässä voittotaulukkosivuilta, jossa ne ovat kaikki nätisti järjestyksessä.

Paljon pelattavaa

Cashapillarin pelaaminen ei sadasta voittolinjasta huolimatta vaadi erityistaitoja, vaan peliä pelataan kuten mitä tahansa muita hedelmäpelejä. Cashapillarissa on kuitenkin tärkeää ottaa huomioon sadan voittolinjan mukanaan tuoma kokonaispanoksen kasvu. Tämä on tosin huomioitu jo pelin suunnitteluvaiheessa, sillä kolikon arvoksi voit valita vaikka vain 0,01 tai 0,02 euroa. Maksimipanoksella yhden pyöräytyksen hinta on vastaavasti 10 tai 20 euroa. Tarkkana on siis syytä olla.

Kokonaispanosta tasapainottavat muhkeat voitot. Cashapillar-hedelmäpelissä voit voittaa peruspelissä 20 000 euroa ja ilmaisten pyöräytysten myötä peräti 60 000 euroa.

Ilmaisten pyöräytysten lisäksi pelistä löytyy myös bonuspeli, scatter-merkit, sekä tuplausmahdollisuus. Ilmaisia pyöräytyksiä kannattaakin odottaa, sillä niiden aikana voitot voidaan maksaa jopa kuusinkertaisina! Ilmaisten pyöräytysten aikana voit myös voittaa lisää ilmaisia pyöräytyksiä ja siten pidentää voittoputkea.

Tuomio

Cashapillar lunastaa sille asetetut odotukset, vaikka sinällään se ei esitäkään mitään uutta ja ihmeellistä. Se on erittäin laadukas ja viihdyttävä hedelmäpeli, jonka parissa aika vierähtää turhankin helposti. Ehkä sadan voittolinjan myötä sitä olisi odottanut satelevan voittoja hieman tiuhempaan tahtiin, mutta hyvä näinkin. Jäämme mielenkiinnolla odottamaan, milloin muita 100 tai yli 100 voittolinjan hedelmäpelejä ilmestyy haastamaan Cashapillarin.

Klikkaa tästä – Pelaa Cashapillaria!

cashapillar voittotaulukkoa
nuoli Pelaa!
[/spinpalace]