Parhaat peliautomaatit

Peliautomaatit ovat valloittaneet internetin. Netin sadoilta pelisivuilta löytyy tuhansia peliautomaatteja, joista voi voittaa mitä vain muutaman euron ja muutaman miljoonan euron väliltä.

Peliautomaatteja on netissä montaa eri tyyppiä:

  • Hedelmäpelit – nämähän kaikki tuntee
  • Pokeriautomaatit – Jokeripokeri ja kumppanit
  • Kolikkopelit – eli mekaaniset (“vanhanaikaiset”) hedelmäpelit
  • Erikoisautomaatit – Muut peliautomaatit

Tässä suosikki peliautomaattimme joka kategoriasta.

Paras hedelmäpeli: Mega Moolah

paras hedelmäpeliKun kyseessä ovat hedelmäpelit, on suuri kaunista. Ja suurin kaikista on Mega Moolah, hedelmäpeli jossa on isompi potti kuin missään muussa pelissä.

Mega Moolah on kasvavalla jättipotilla varustettu hedelmäpeli, jonka päävoitto huitelee miljoonissa euroissa. Koska potti kasvaa kasvamistaan ennen kuin se voitetaan, tarkkoja summia on vaikea sanoa, mutta suurin Mega Moolah -hedelmäpelistä suomeen voitettu potti on n. 3 500 000 euroa.

Isoista poteista huolimatta Mega Moolah on hyvin perinteinen hedelmäpeli, jonka pelaaminen ei vaadi insinöörin tutkintoa: rahat sisään ja rullat pyörimään, siinäpä se.

Ainoa erikoisominaisuus ovat jättipotit. Niihin pääsee käsiksi bonuspelissä, jossa pyöräytetään onnenpyörää. Hienona plussana jättipotin voi bonuspelissä voittaa vaikka pelaisi minipanoksilla. Sen tietää suomalainen Mega Moolah -voittajakin, joka kotiutti miljoonansa vain 0,5 euron panoksella.

» Pelaa MegaMoolahia

Paras pokeriautomaatti: 100 käden jokeripokeri

100 käden jokeripokeriJos jokeripokeri on paras pokeriautomaatti, niin 100 käden jokeripokerin pitää olla vielä 100 kertaa tavallistakin parempi!

100 käden Jokeripokeri on peliautomatti, jollaista ei Suomesta löydy (se on ilmeisesti liian roisi Ray:lle, kuten on myös tämä peliautomaatti). Sen pelaaminen on kuitenkin helppoa: saat jaon alussa viisi korttia kuin normaalissa Jokeripokerissa. Valitset mitkä kortit pidät ja pitämäsi kortit “monistuvat” 100 käteen, joihin jokaiseen jaetaan loput kortit.

Tämän turboahdetun Jokeripokerin kruunaa tuplaaminen, joka on parempi kuin kotimaisessa versiossa. Tuplatessa arvaat onko arvotun kortin väri musta vai punainen. Kyse on siis ihan oikeasta 50/50 arvauksesta, eikä mistään Ray:n seiskapitoisesta vedätyksestä.

Ainiin, netti-jokeripokeri paras ominaisuus muuten on, että voitto heruu jo kuningasparilla. Ei enää kahden parin metsästämistä!

» Pelaa Jokeripokeria

Paras kolikkopeli

kolikkopeliElämä voi joskus olla helppoa. Gold Rush on perinteinen kolikkopeli, jonka pelaaminen ei voisi olla yhtään yksinkertaisempaa.

Kolikot sisään, veto vivusta (Gold Rush on todellakin wanhan hyvän ajan yksikätinen rosvo) ja valmista tuli.

Tavallisen tusinapelin yläpuolelle Gold Rush -kolikkopelin nostaa paitsi sen tyylikäs ulkoasu, myös sen kasvava jättipotti. Yleensä perinteisissä kolikkopeleissä tyydytään muutaman kympin voittoihin. Gold Rushin kasvava jättipotti on muutamia tuhansia.

» Pelaa GoldRushia

Paras erikoisautomaatti

melkein peliautomaattejaErikoisautomaatit ovat peliautomaatteja, joita ei voi laskea mihinkään yllä olevista pelityypeistä. Parhaimmillaan erikoisautomaatit ovatkin todella omaperäisiä virityksiä.

Omaperäisimmästä päästä on ehdottomasti Spin Win, jossa pyörivien kehien keskellä on metallipalloja. Värkin kehät pyörivät ja pallot putoilevat niissä olevista rei’istä. Mitä pidemmälle kuulat putoilevat, sitä enemmän voittaa.

Spin Winiä on vähän vaikea selittää, mutta kokeilemalla itse sen idea tulee hetkessä selville. Ja kannattaa kokeilla, sen verran mielenkiintoisesta outolinnusta on kyse.

» Pelaa SpinWiniä